Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is PR-2020-1024x768.jpg
Kampioenen Jeugdzeilcompetitie 2020

Vanaf de eerst week van Mei 2021 starten we met de CWO zeiltrainingen voor onze jeugd met een vaarseizoenskaart 2021. Waarschijnlijk gaan we trainen op de Woensdag en Donderdagavond vanaf 18:30 tot 20:30 uur, mogelijk aangevuld met weektrainingen en wedstrijden. We volgen het CWO systeem met gecertificeerde instructeurs. Wij hebben de locatie, boten en instructeurs om zeilers optimaal te begeleiden. Ruim 21 jaar ervaring met het geven van zeillessen.

Meld je aan voor één van de introductielessen

Tarief 12,50 euro p.p. per les.  
Tijdstip : 18:30 – 20:30 uur    

Woensdag  28 April, 5 Mei & 12 Mei.   Vrijdag         30 April, 7 Mei & 14 Mei. 

Meld je aan via : info@watersportwereldburgum.nl

We werken met een seizoenkaart
Seizoenkaart 2021 bedraag: 185 euro. Voor kinderen die opgroeien in gezinnen, waar de financiële middelen ontbreken, is het belangrijk dat ze net als andere kinderen kunnen meedoen in de zeilsport. In onze jeugdzeilclub krijgen ze de kans zich te ontwikkelen om zo hun leefwereld te vergroten. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland betaalt in natura: de seizoenkaart 2021. Aanvragen kan zelfstandig of via uw gemeente : www.samenvoorallekinderen.nl

Mee doen aan onze verengingsactiviteiten en het behalen van een CWO diploma is mogelijk. Alle materialen en instructie zijn inbegrepen. Meld je aan via : info@watersportwereldburgum.nl

Wij werken met een enthousiast team die één ding gemeen hebben, liefde voor de watersport en de zeilclub! Wij hopen ons enthousiasme over te brengen op u! GA TOCH ZEILEN!

Uitleg over het CWO diplomasysteem

In de tabel hieronder zien we de praktijk en theorie onderdelen. De jeugdzeilers behalen bij ons elk jaar een niveau binnen de club met behulp van onze CWO gecertificeerde instructeurs. Na de afronding blijven ze mee trainen in de gevorderdengroep, waarin ze graag wedstrijdjes onderling zeilen of elkaar helpen om beter te worden in de sport. Onze zeilclub zeilt ook tegen andere teams in het noorden.

Visit Us On Facebook