Het maatschappelijke doel van Stichting Watersportwereld Burgum is de instandhouding van een watersportbasisfaciliteit voor het bevorderen en promoten van de watersport onder volwassenen en met name jeugdigen in de  regio Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen. De stichting heeft geen winstoogmerk, de doelstelling is het maatschappelijk rendement. 

Ons team bestaat uit watersportliefhebbers die zich belangeloos inzetten om de organisatie van watersportevenementen en opleidingen mogelijk te maken. Er wordt intensief samengewerkt met onze partners om de organisatie van watersportleidingen en watersportevenementen mogelijk te maken.

Onze vrijwilligers en instructeurs zijn ons kapitaal. Wij hechten om deze reden veel waarde aan opleiding en begeleiding waardoor ze hun taken veilig en professioneel uit kunnen voeren. Onze instructeurs zijn gecertificeerd door Stichting CWO. Onze vrijwilligers zijn voor hun uiteenlopende functies, bijvoorbeeld wedstrijdleider gecertificeerd door het Watersportverbond.

Mede mogelijk gemaakt door onze partners
Rabobank Drachten Friesland Oost
Gemeente Tytsjerksteradiel
Gemeente Achtkarspelen
Sup center Fryslân
Expert Burgum
WSV Achtkarspelen
WSV Tûsken mar en Leyen
Stifting Skûtsjesilen yn é Wâlden
The Smart Creative
It Mienskipsfonds
RBA Service
Jachthaven de Lits “Eastermâr”

Het Watersportverbond
Stichting CWO

Visit Us On Facebook